Presentkort från AddBooks till ett värde av 1000 SEK

Presentkort från AddBooks till ett värde av 1000 SEK

Det är inte alltid lätt att välja presenter till nära och kära alternativt ge någon gåva till anställda eller vänner. Då kommer ett presentkort väl till pass.

Här kan du välja att köpa presentkort i fem priskategorier, motsvarande ett värde av; 150, 300, 500, 750 samt 1000 SEK, gällande hela vårt sortiment. Du kan blanda och ge bland priskategorierna och köpa precis det antal du vill ur respektive kategori.

Det går att kombinera flera presentkort vid ett och samma köptillfälle. Kostar produkterna mer än presentkortets/kortens värde, betalas restvärdet som vanligt.

Koden som skickas till din e-postadress, skickar du sedan vidare till den person som ska få gåvan.

Hur utnyttjas presentkortet?

När du har handlat färdigt och vill betala med presentkortet, klickar du på knappen kundvagn, sedan fyller du i presentkortskoden som erhållits i rutan för presentkort/rabatter och klickar på knappen - Lägg till. Har du flera presentkort som du vill utnyttja - vid ett och samma köptillfälle! Fyll då i presentkortskod "nr 1" och klicka på knappen Lägg till - upprepa detta förlopp, för varje nytt presentkort. Därefter klickar du på knappen - Nästa och följer sedan stegen tills köpet är fullbordat.

OBS! Presentkortet kan användas vid ett köptillfälle och hela dess värde måste utnyttjas, för att det inte ska gå förlorat.

 

Vi på AddBooks, hoppas att denna gåva ska skänka mycket nöje!

 

1 000 SEK exkl moms
1 000 SEK inkl moms

1 000 SEK inkl moms
( 1 000 SEK exkl moms )


Betyg:
(0.00 Betyg)