Mannen som försvann

Mannen som försvann

OBS! E-boken kräver Apple iBook eller Adobe eBook då boken är i ett nytt multimediaformat med HD Video + Full HD bilder. (647 mb)

”At first I was afraid, I was petrified… så började jag mitt tacktal till byborna under gudstjänsten i söndags. Dagen då denna intrycksrika resa skulle vara över.”


Ola Lindström initiativtagaren till Allatårar, ett projekt för ett öppnare liv med HIV, har nu släppt sin första bok. En bok om att välja livet och hjälpa andra att göra detsamma. Efter en storslagen konsert tillsammans med artisterna Carola Häggqvist, Tommy Nilsson, Anna Stadling, Jens Westin, Spectra Gospel och Anders Lundström lämnade han Sverige för Orongo och Kenya. 12 dagar som förändrade hans liv och många andras. I den här boken får du vara med på en oförglömlig resa berättad på det sätt som bara Ola kan. Det är Olas dagbok fylld med både bilder och filmer, och givetvis skratt, ilska, tårar och massor med kärlek.

Resan blev starten på ett nytt projekt,Choose Life Orongo, där budskapet från Ola till barnen och änkorna i Orongo är tydligt:

”Allt går bara man vill vänner, och Choose Life!”

Låt dig gripas med i en hjärtskärande och värmande sann berättelse där en man försvinner in i en ny värld som också kom att visa sig vara hans familj och hem.

 

126 SEK exkl moms
157 SEK inkl moms

157 SEK inkl moms
( 126 SEK exkl moms )


Betyg:
(0.00 Betyg)