Älska mig i Paris

Älska mig i Paris

80-talets Paris. Au-pair och modeller, bohemer och bartenders. Takåsar, broar och regnblanka boulevarder. Vindlande trappor och svindlande höjder. Livet låg framför oss. Dina händer i mitt hår. Min mun mot din. Just då visste vi inte vad vi hade men vi levde som om varje dag var den sista. För efteråt är det alltid försent.

Jag var fascinerad av Gabbis kyliga ögon och hennes extravaganta stil. Jag förstod mig inte på henne riktigt, trodde inte ens jag kände vad jag kände, jag hade aldrig varit intresserad av kvinnor. Jag kunde tycka de var vackra. Inget mer. Vi hade varsin pojkvän på den tiden. Pojkvänner hade man lika självklart som mens eller sminkväskor. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det som hände mellan mig och Gabbi skulle bli något helt annat.

"Älska mig i Paris" följer Irma och Gabbi på en nostalgitripp till Paris på 80-talet. I en smal säng i en mörk jungfrukammare under takåsarna frodas ljusa storslagna drömmar om framtiden. De älskar både varandra och andra, utforskar både sin sexualitet och tillvarons möjligheter. Men livet blir inte alltid som man tänkt.

 

85 SEK exkl moms
90 SEK inkl moms

90 SEK inkl moms
( 85 SEK exkl moms )


Betyg:
(0.00 Betyg)