Jokin välissämme

Jokin välissämme
Jokin välissämme
Jossain menee henkisen sietokyvyn raja...

Tyypillinen perustilanne: perheenpää käy töissä ja puoliso hoitaa kotona taloutta ja lasta. Joskus yhteiselo ei ole ruusuilla tanssimista ja ykskaks voi käydä näinkin:

Kaikki tapahtui niin nopeasti, ja nyt verta on niin paljon. Enemmän kuin olisin koskaan uskonut mahdolliseksi. Yhtenä hetkenä hän tönäisi minut taaksepäin keittiön työtasoa vasten, ilmassa riippui painostavana suuttumuksessa ja vihanpuuskassa lausuttuja sanoja, joita ei voisi enää koskaan vetää takaisin. Seuraavana hän makasi lattialla ja veitsen kahva törrötti hänen kylkiluidensa välistä. En edes muista ottaneeni sitä käteeni, vain sen, että minun oli viimein pysäytettävä hänet.

Tässä Charlie ja Sal Trevettin tarinassa tutustutaan syvällisesti perheväkivaltaan ja sen syihin. Töissä käyvä perheenpää alistaa kotia hoitavan puolisonsa niin täydellisesti, että lukija ymmärtää, tuntee sympatiaa ja hyväksyy nurkkaan ajetun epätoivoisen ihmisen toiminnan oikeutuksen ainoana mahdollisena pelastuskeinona, vaikka oikeuslaitos olisikin asiasta eri mieltä.
 

103 SEK exkl moms
109 SEK inkl moms

109 SEK inkl moms
( 103 SEK exkl moms )


Betyg:
(0.00 Betyg)