Leverans

AddBooks levererar Ljudböcker och E-böcker över hela världen för direkt nedladdning. När det gäller övriga varor, levererar vi till adresser i Sverige samt till länder inom EU. Den genomsnittliga leveranstiden är två arbetsdagar från beställningsdatum inom Sverige. Leveranstiderna på hemsidan är förväntade leveranstider och vi garanterar inte, att varorna skickas från oss inom angivna antalet vardagar, då oförutsedda förseningar kan uppstå. Leveranstiden för din beställning beräknas efter den normala leveranstiden, från de leverantörer som lagerför varorna. Eftersom vi inte har något eget lager, beställer vi dagligen in varor efter behov. Förväntad leveranstid för beställningen anges i kassan, innan du bekräftar beställningen. Observera att den förväntade leveranstiden gäller för leveranser inom Sverige. Leveranstiden till övriga EU-länder blir betydligt längre. Till vissa delar av Norrland och till Gotland levererar Posten och den speditör vi valt med en dags fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan.

Försening: Eftersom vi inte har något eget lager, utan beställer varor dagligen, är vi beroende av att leveranserna till oss fungerar. Ibland händer det att en leverans blir försenad och det betyder att utleveransen av din beställning, kan ta lite längre tid än beräknat. Det kan även uppstå oförutsedda förseningar, hos de fraktföretag vi använder för leverans ut till våra kunder. Vi kan alltså inte garantera, att din beställning kommer fram till en viss dag. Vi kan inte heller ersätta dig vid eventuell försening. Leveransproblem som vi känner till, får du information om, ifall du lämnat en e-postadress där vi kan kontakta dig.

Avbokning: Varor som vi inte kan leverera restnoteras inte, utan måste beställas om av dig. Om vi behöver avboka något i din beställning, meddelar vi dig via e-post så fort vi själva fått erforderlig information.