Beställningsinformation

Ljudböcker och E-böcker samt övriga produkter, beställs via internet på AddBooks hemsida. Om titeln du söker inte hittas, mejla då oss genom vårt Kontaktformulär och välj ämne Produktinformation - så hjälper vi dig. En beställning via internet, är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss.

Alla Ljudböcker och E-böcker presenteras med information och fakta på det språk på vilka de är utgivna. Ingen översättning sker således för boktitlarna, mellan sajtens olika språkval.

För fysiska produkter – finns möjligheten att betala mot faktura.

Nedladdningsbara Ljudböcker och E-böcker, måste p g a sin beskaffenhet, vara betalda innan de kan laddas ned – vilket innebär kortbetalning.

Din orderbekräftelse i PDF-format – gäller som garantisedel, i ett år från inköpsdatum, för fysiska produkter. Ifall, du inte redan har gratisprogrammet Adobe Reader installerat – kan du ladda ned programmet här.

Vi använder oss av – miljövänligt, återvinningsbart förpackningsmateriel, vid leverans av fysiska produkter.

Det går att växla mellan flera olika valutor - klicka på valutaknapparna i sitens sidhuvud, för att välja en valuta som passar dig.

Handlar du för företags, eller offentlig förvaltnings räkning och är intresserad av att beställa större volymer, mejla då oss genom vårt Kontaktformulär och välj ämne Order - så lämnar vi offert.