• Sample2
  • Sample3
  • Sample4
  • Sample5
  • Sample6

AddBooks – Ljudböcker & E–böcker online

BRETT UTBUD AV BILLIGA LJUDBÖCKER

Luta dig tillbaka och låt världen utanför försvinna. Det finns få saker som är så avkopplande som en riktigt bra ljudbok. Det är bara du och rösten i lurarna – i en värld av spännande berättelser om människoöden, svårknäckta brottsfall och humoristiska upplevelser. Börja ladda ner våra billiga ljudböcker från varje genre och påbörja din resa genom den fantastiska värld en bra ljudbok beskriver.

AddBooks gör det enkelt för dig att hitta ljudböcker på nätet som passar dig eller någon du känner. Ta en titt på vårt utbud och finn spänning, dramatik och humor. Allt bara några knapptryck bort.

E-BÖCKER

Spännande, skrämmande, intressanta och lättillgängliga! Ta en titt på vårt breda och djupa utbud av e-böcker från alla genrer. Läs beskrivningar för att skaffa dig en egen bild av boken. Du hittar garanterat ett verk som passar dig!

SÄKER BETALNING

Hos oss surfar du säkert, genom en krypterad anslutning. Du har flera enkla och säkra betalningsmöjligheter för dina ljudböcker och e-böcker – vi hanterar genom våra samarbetspartner: De vanligaste korten, direktbetalningar genom Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Danske Bank samt betalning med mobilen via wy wallet.

Kontakta gärna oss på AddBooks, om du har några frågor eller saknar någon ljudbok eller e-bok i vårt sortiment.